Szef kuchni poleca
• PATELNIA SZEFA
(zestaw dla 2 osób)
• POLĘDWICA WIEPRZOWA
z pachnącymi borowikami i cebulką podawana z ziemniakami pieczonymi i sałatką
• ROLADA DROBIOWA
nadziewana warzywami podawana z ryżem, pieczarkami i kapustą pekińską z owocami
• PLACEK PO WĘGIERSKU
• KURCZAK A LA WHISKY
rarytas barmana duszony w sosie podlewanym whisky, podawany z panierowanymi kluskami śląskimi i zestawem kapust wszelakich
• ZRAZ ZAWIJANY
podawany z kluskami śląskimi, sosem pieczeniowym, kapustą czerwoną na gorąco
• PLACEK ZIEMNIACZANY Z SOSEM PIECZARKOWYM
• PLACEK ZIEMNIACZANY PO BAWARSKU
• POSIŁEK OGRODNIKA
rodzaje mięs duszonych z grzybami leśnymi podawanych z ziemniakami po polsku i zestawem kapust wszelakich
• KOTLET DRWALA
podawany z ziemniakami i bukietem warzyw
• ŻEBERKA DUSZONE
podawane z kluskami babuni, kapustą zasmażaną
• GYROS Z MIĘSA WIEPRZOWEGO
podawany z frytkami, surówką i dipem
• GYROS Z MIĘSA DROBIOWEGO
podawany z frytkami, surówką i dipem
• ROLADA WOŁOWA
podawana z kluskami śląskimi, sosem pieczeniowym i kapustą czerwoną na ciepło
• PIERŚ Z GRILLA
podawana z ryżem i kompozycją warzyw z wody
• FILECIKI CIELĘCE DUSZONE W GRZYBACH
z dodatkiem kopytek i bukietem warzyw
• CHŁOPSKIE JADŁO
zgrillowane kawałki schabu, cielęciny i boczku podawane z ziemniaczkami pieczonymi i bukietem kapust